Website

Jouw website straalt uit wie je bent, waar je voor staat. Dat geeft de bezoeker een goed gevoel. Jouw website is het digitale visitekaartje, dag & nacht bereikbaar.

Het doel van een website kan voor iedere ondernemer verschillend zijn; als presentatie, als informatief medium, om naamsbekendheid te creëren, om meer klanten aan te trekken. Attività ontwerpt en ontwikkelt websites voor particulieren, startende bedrijven en midden- en kleinbedrijven.

Attività werkt steeds met de nieuwste versie van WordPress. Ik geloof in de kracht van WordPress: het is flexibel, gebruikersvriendelijk en de websites zijn supersnel. Het programma kent vele mogelijkheden en heeft een groot aantal goedwerkende plugins.
Attività bouwt precies wat jij in gedachten hebt.  Maatwerk!

Attività zorgt voor een website die technisch volledig is geoptimaliseerd; niet alleen sterk in design, maar ook qua techniek zorg ik voor een professionele uitstraling. De verschillende elementen van de website werken met elkaar samen en versterken elkaar. Hierdoor laadt de website snel en volledig en kunnen bezoekers zich op intuïtieve wijze door de website bewegen, zonder dat zij hoeven te wachten.

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. Attività zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine.

 

Get In Touch

CONTACT

7 + 8 =