over Attività

… waar creativiteit & passie samenkomen …

 

Attività is het Italiaanse woord voor activiteit, bezigheid, het vak of ambacht. Dagelijks houd ik me bezig met mijn vak, het visualiseren van verschillende aspecten van bedrijven en ondernemers in het MKB.

Met andere woorden, ik vertaal jouw visie en identiteit naar een sprekend logo met bijbehorende huisstijl, een overtuigende en doelgerichte website (of webshop) en tot slot maakt krachtig beeldmateriaal je branding compleet. Samen werken we aan een sterke uitstraling die gegarandeerd bijdraagt bij het realiseren van je doelen en ambities.

Hoewel ik een ZZP’er ben, werk ik geregeld samen met verschillende professionals op het gebied van techniek, communicatie en media. Allemaal ervaren, deskundig en altijd in voor een uitdaging.

Eén samenwerking wil ik hier graag even belichten en dat is die met Bartelings ICT en Trigger Tekst. Ik ontwerp de websites en -shops, Evert (Bartelings ICT) ondersteunt het proces met technische kennis en solutions management en Gabriëlle (Trigger Tekst) schrijft overtuigende, zoekmachinevriendelijke content.

We werken samen als een geoliede machine, vullen elkaar aan, denken pro-actief mee met opdrachtgevers en zijn altijd resultaatgericht. Ervaar het zelf en vraag gerust een vrijblijvende offerte aan!

We werken samen als een geoliede machine, vullen elkaar aan, denken pro-actief mee met opdrachtgevers en zijn altijd resultaatgericht.

Ervaar het zelf en vraag gerust een vrijblijvende offerte aan!

Bel me gerust voor een afspraak!

Esmé Senden

grafisch vormgever, webdesigner en fotograaf

Samenwerkingspartner Gabriëlle de Sain van Triggertekst

Gabriëlle de Sain

tekst & contentmarketing voor ondernemend Nederland

Samenwerkingspartner Evert Bartelings van Bartelings ICT

Evert Bartelings

ICT Consultant,
trouble shooter

Get In Touch

CONTACT

11 + 15 =

Attività . Grafisch ontwerp . Webdesign . Fotografie