over Attività

… waar creativiteit & passie samenkomen …

 

Attività is het Italiaanse woord voor activiteit, bezigheid, het vak of ambacht. Dagelijks houd ik me bezig met mijn vak, het visualiseren van verschillende aspecten van bedrijven en ondernemers in het MKB.

Met andere woorden, ik vertaal jouw visie en identiteit naar een sprekend logo met bijbehorende huisstijl, een overtuigende en doelgerichte website (of webshop) en tot slot maakt krachtig beeldmateriaal je branding compleet. Samen werken we aan een sterke uitstraling die gegarandeerd bijdraagt bij het realiseren van je doelen en ambities.

Hoewel ik een ZZP’er ben, werk ik geregeld samen met verschillende professionals op het gebied van techniek, communicatie en media. Allemaal ervaren, deskundig en altijd in voor een uitdaging.

Een samenwerking wil ik hier graag even belichten en dat is die met Gabriëlle de Sain & Evert Bartelings.

Wanneer ik een website of webshop ontwerp, schrijft Gabriëlle (Trigger Tekst | tekst & contentbureau voor ondernemend Nederland) daar regelmatig overtuigende en SEO-vriendelijke teksten voor. Evert heeft jarenlange ervaring in de ICT wereld. Hij is Attività’s techneut, uitzoeker en troubleshooter bij technische aspecten rondom websites en webshops. Hij vindt het leuk om naast zijn werk als Centralist op deze manier zijn ICT kennis op peil te blijven houden.

We werken samen als een geoliede machine, vullen elkaar aan, denken pro-actief mee met opdrachtgevers en zijn altijd resultaatgericht. Ervaar het zelf en vraag gerust een vrijblijvende offerte aan!

We werken samen als een geoliede machine, vullen elkaar aan, denken pro-actief mee met opdrachtgevers en zijn altijd resultaatgericht.

Ervaar het zelf en vraag gerust een vrijblijvende offerte aan!

Esmé Senden

Esmé Senden

grafisch vormgever, webdesigner en fotograaf

Samenwerkingspartner Gabriëlle de Sain van Triggertekst

Gabriëlle de Sain

tekst & contentmarketing voor ondernemend Nederland

Samenwerkingspartner Evert Bartelings van Bartelings ICT

Evert Bartelings